Menu

Vacatures

Vacature Account manager voor verschillende Regio’s

Wie zoeken we

We zijn op zoek naar versterking van ons verkoopteam in:

Groningen
Meppel
Noord-Oost Polder / Flevo Polder
Utrecht
Limburg

Ben je ondernemend, zelfstandig en een doorzetter? Dan komen we graag met je in contact.

De functie

Als account manager bij Rinagro ga je zelfstandig vanuit je eigen huis “de boer op” naar prospects en bestaande klanten. Je bouwt aan een groeiende klantenkring en onderhoudt deze. Je maakt voor jezelf een verkoopplan en zorgt dat je daarmee prospects en klanten pro-actief benaderd. Je werkveld bestaat uit iedereen die drijfmest en of vaste mest heeft en of gebruikt.

Wij bieden
Je kunt van ons verwachten dat je na een introductie binnen het bedrijf en een verkoop training, een on the job training krijgt om je voor te bereiden op je werk. Je salaris wordt in overleg bepaalt behorend bij de functie.
Je krijgt van ons een bedrijfsauto.
Met regelmaat houden we verkoop vergaderingen waarbij we ingaan op verkoop, product en marktomstandigheden. Tijdens deze vergaderingen vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor contact met je collega’s.

We verwachten van jouw:
Dat je thuis bent in de agrarische sector en een serieuze gesprekspartner bent. We verwachten dan ook van je dat je goed op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen met name op het gebied van mest en de regelgeving daar om heen.
Je hebt de drive om nieuwe klanten te maken. Je bezit een goede dosis doorzettingsvermogen. Je bent bereid om op beurzen te staan. Je hebt rijbewijs B

Gezien de verdeling van de verkoopregio’s woonachtig in of op maximaal 15 minuten van de regio verwijdert

Functie-eisen
Ondernemersmentaliteit, commercieel ingesteld, representatief
Je voelt je thuis in een agrarische omgeving
Altijd het beste uit jezelf willen halen, zelfkritisch en een flinke dosis eigen initiatief
Goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht
Je beheerst de Duitse taal
Werkervaring is een pre, maar geen must

Het bedrijf
Rinagro is een groeiend commercieel bedrijf dat zich bezig houdt met ontwikkeling, productie en verkoop van mestbewerkingsystemen voor drijfmest en vaste mest. We zijn werkzaam in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Denemarken en Canada. We streven ernaar om de klant te helpen met de mestproblematiek en het optimaliseren van de bedrijfsvoering door het dichten van lekken in de kringloop.
We zijn een groeiend bedrijf met korte lijnen. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer.

Heb jij interesse in een commerciële functie bij een groeiend bedrijf?
Stuur ons dan een brief met cv naar:
Rinagro BV
tnv: Rinze Joustra
Buorren 4
8756 JP Piaam

of mail near info@rinagro.nl ovv Account manager region

Member of the Dutch Dairy center

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Nieuws

Werken Bij Rinagro

Werken bij Rinagro betekent werken bij een groeiend internationaal bedrijf met korte lijnen en een informele bedrijfscultuur. We leveren een bijdrage aan duurzame landbouw: een hoger rendement mest met minder emissies. We streven ernaar om de klant te helpen met de mestproblematiek en het optimaliseren van de bedrijfsvoering door het dichten van lekken in de kringloop.

De klanten
De klanten van Rinagro bestaan uit bestaat uit iedereen die drijfmest en/of vaste mest heeft of gebruikt. Dit betekent een zeer diverse klantenkring (van compostering tot de varkenshouder) wat het werk variërend en uitdagend maakt. We zijn werkzaam in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Denemarken en Canada.

Effectief werken
Werken bij Rinagro betekent hard werken maar ook een goede balans tussen werk en prive. Zo ben je vrij om zelf je uren in te vullen (zolang je de uren maar volmaakt). Je bent dus vrij om je eigen planning te maken.

Bedrijfscultuur
Rinagro is een klein bedrijf met een platte organisatie. Binnen de organisatie heerst een informele bedrijfscultuur.

Open Sollicitatie